Nieuwjaarsreceptie met sponsorkleding onthulling.

1Receptie met kledingOnth 07 01 2023 126Het clubhuis van AURORA zat om 15:00 uur vol en na alle nieuwjaarswensen en bijgepraat te zijn begon voorzitter Wijbe Douma aan zijn nieuwjaarstoespraak. Wijbe keek terug op het afgelopen jaar waarin het nodige gebeurde. Kijkend naar de toekomst maakte  hij bekend dat naast trainer Conner van der Werf ook zijn staf , ass. trainer Gilles Vernooij en teammanager Pieter Dorrestein, seizoen ’23-’24 de selectie zullen blijven trainen.

Ook met keeperstrainer Ed Steffers is het contact verlengd. Het Bestuur is dan ook uiterst tevreden is met deze verlengingen.
Al lange tijd is het Bestuur bezig met het rond krijgen van het plaatsen van een tribune langs het hoofdveld dat tot op heden niet gelukt is.  Voortschrijdend inzicht heeft nu doen besluiten om af te zien van het plaatsen van deze tribune, aldus Wijbe.  Ook is het Bestuur in gesprek met de Gemeente en de Sportstichting om van gedachte te wisselen over privatisering van het sportcomplex. Tegen het einde van dit jaar zullen daar de nodige beslissingen genomen gaan worden.

Traditioneel tijdens de nieuwjaarsreceptie is de verkiezing van de AUROREAAN van het jaar. Het gehele komende jaar mag Michel Vermeulen zich AUROREAAN van het jaar noemen. Wijbe gaf aan dat Michiel een zeer gewaardeerde vrijwilliger is voor onze club. Naast de vele technische klussen is hij ook druk bezig met het beheer van de bar. Zeer verdient was zijn uitverkiezing en werd dan ook met groot applaus bevestigd door de aanwezigen.
Geproost werd er daarna met alle aanwezigen op het komende jaar.

Lees hier de toespraak van Voorzitter Wijbe Douma.

Na deze toespraak kwam de kledingcommissie aan het woord. Koen Mulder meldde dat het eindelijk gelukt was om de nieuw sponsorkleding met trots te kunnen presenteren. Door allerlei omstandigheden was het niet gelukt om voor aanvang van dit seizoen de nieuwe sponsorkleding te kunnen presenteren. Met toename van grijze haren en slapeloze nachten bij de leden van de kledingcommissie  is deze moeizame klus uiteindelijk met succes afgerond.
Met enige trots vertelde Koen dat het gelukt was om ondernemers woonachtig in Werkhoven met bedrijven in Werkhoven en daar buiten te “strikken” voor het shirtsponsorschap. Dit is toch wel uniek te noemen voor een klein dorp als Werkhoven. Door de kledingcommissie werden alle sponsors in het zonnetje gezet waarbij de nieuwe sponsorkleding gepresenteerd werd. De kleding zag er prachtig uit en werd onder goedkeurde blik van de sponsoren door trotse spelers en speelsters gepresenteerd.
Na dit, toch wel, spektakel kon nog even nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.
AURORA is klaar voor de start van de 2e helft van dit seizoen.

Klik hier voor de foto's.

1Receptie met kledingOnth 07 01 2023 126