Waarom deze verlenging?

conner 2Allereerst heb ik het erg naar mijn zin bij SV Aurora, want het is een gezellige en gemoedelijke dorpsclub met een hoop fijne mensen om mee te werken. Het vertrouwen wat ik voel van het huidig bestuur doet mij goed en je kan echt merken dat deze club leeft in de regio. Het feit dat er oud-spelers willen meedragen in het succes, zoals Gilles Vernooij (huidig assistent) en Pieter Dorresteijn (teammanager) geeft aan dat Aurora een begrip is en blijft.
Wij zijn dit jaar natuurlijk ingedeeld in een hele zware competitie en de selectie is natuurlijk aardig vernieuwd. Dat het een pittig jaar zou worden, was meteen al duidelijk.

Toch hebben we met een tweetal mooie resultaten kunnen laten zien, wat wij kunnen als groep zijnde. Het feit dat er op dit moment een twee/drie - tal jeugdspelers wekelijks in de basis start zegt wat mij betreft iets over de potentie van de groep.
Mijn keuze neem ik dan ook voor de toekomst, want bij SV Aurora hebben wij nou eenmaal de ruimte om jeugd door te laten stromen en op te leiden naar het 1e elftal. Er zijn tevens jonge beginnende trainers die willen worden opgeleid tot volwaardig coach in de nabije toekomst.
Dit is een ontwikkeling waar mijn manier van werken tot zijn recht komt. Er is ruimte voor groei en opleiding op een positieve manier, voor jong en oud.

Zin in!

Conner van der Werf