Afdrukken

Verslag AURORA 1 - OSM'75

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

AUROSMVerslag AURORA 1 – OSM ’75 1 0-1
Zaterdag 11 februari 2023

De meeste doelpunten in de competitie welke in een wedstrijd vielen was de wedstrijd OSM ’75 – AURORA. Het aantal doelpunten in die wedstrijd bedroeg 11 stuks. Negen doelpunten voor OSM ’75 en 2 voor AURORA.

Een dergelijke eind uitslag zou er vanmiddag niet komen. Met een nipte overwinning verliet de ploeg uit Maarssen ons sportpark. Een beste wedstrijd was het niet maar AURORA knokte, met name in de 2e helft, ondanks het optische veldoverwicht van OSM ’75 voor wat het waard was. Dat moet voor de komende Krommerijnstreek derby mogelijkheden bieden.

AURORA trad aan zonder de geschorste Denzel van ’t Klooster en Thijs Mulder. Bobby van Dijk was deze wedstrijd ook afwezig zodat trainer Conner van der Werf zijn team op een aantal plekken moest wijzigen. De eerste helft kon AURORA nauwelijks gevaar stichten voor het doel van de OSM ’75 keeper. Een kopbal van Roel Oudshoorn en een schot uit de 2e lijn van Jordi de Vormer waren de ‘gevaarlijkste’ momenten van AURORA op het doel van OSM’75. De gasten creëerde voldoende kansen om aan de leiding te komen maar dat gebeurde pas na een half uur spelen. Keeper Jesse Nomden trad daarvoor een paar keer handelend op en bij een aantal aanvallers stond het vizier niet op scherp. Uit een standaardsituatie kwam OSM’75 dan toch op voorsprong. Een corner kon ongehinderd in het doel gekopt worden. Met de 0-1 werd er gerust.

Na rust veranderde er niet veel. Boris van Echtelt van JO19-1 maakte zijn debuut in het eerste elftal van AURORA. OSM ’75 bleef echter zonder succes aanvallen en vond diverse keren een uitstekende keeper Jesse Nomden op hun weg. Bij een aanval van OSM ’75 kwam een aanvaller met een hoog geheven been richting keeper Jesse Nomden die deze actie moest bekopen met een flinke hoofdwond. Verder spelen van Jesse was niet meer mogelijk, de wond bloede hevig en een bezoek aan het ziekenhuis was daarna noodzakelijk. We hopen op een snel herstel van Jesse. Beterschap Jesse.
Veldspeler Jordi de Vormer trok daarna de keeperhandschoenen aan om het doel te verdedigen. Hij kreeg direct wat gevaarlijk ballen maar die ging voorlangs zijn doel. Met vier aanvallers probeerde AURORA daarna, ondanks het verlies van haar vaste keeper, e.e.a. te forceren. Het tempo ging omhoog waardoor enkele kansen kreeg. Het tijdrekken van de Maarssense ploeg, waar vooral de keeper zijn best deed met wat acteerwerk, zorgde ervoor voor dat de stand ongewijzigd bleef. De zevende nederlaag achtereen werd een feit maar gezien de strijd die AURORA in de laatste fase van de wedstrijd liet zien zijner mogelijkheden voor de komende wedstrijden.

Wedstrijdfoto's kijk hier.

Scoreverloop:
29) 0-1

Opstelling AURORA:
Jesse Nomden (78. Stefan Rutgers), Pepijn van der Poel, Bas de Bruin (45. Mike van Lunsen), Matthijs Koot, Folkert de Jong, Jordi de Vormer, Roel Oudshoorn, Milton van Dam (53. Boris van Echtelt), Pietr-Dirk Zuijderduijn (17. Steven Pronk), Jeffey Renzenbrink, Hans Meijer.