Afdrukken

Verslag VVJ 1 - AURORA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

VVJAURVerslag VVJ 1 – AURORA 1 4-0
Zaterdag 18 maart 2023

Wat moeten we schrijven over deze wedstrijd welke in een paar minuten na ruim een kwartier gespeeld was? De snelle tegendoelpunten kwam AURORA niet meer te boven.

Vol goede moet begon AURORA aan deze wedstrijd maar moest al (te) snel tegen een 2-0 achterstand aankijken. Na de aftrap van AURORA werd de bal snel overgenomen door VVJ. De bal kwam bij de rechterspits terecht die fraai scoorde. Twee munten later was het weer raak en stond na 3 minuten de 2-0 op het scorebord. Het lukte AURORA daarna gedurende lange tijd niet om iets terug te doen. Op de 3-0 was het wachten en dat gebeurde dan ook. Een vrije trap net buiten de 16 meter werd onhoudbaar in de kruising geschoten. AURORA spelde slordig en verspeelde daarmee veel ballen en met lange ballen naar voren kwam AURORA ook niet verder. Na bijna een half uur kwam het eerste schot op het doel van VVJ van Jeffrey Renzenbrink. Het eerste schot kon gepakt worden door de VVJ doelman. Kort daarna zag Jeffrey Renzenbrink zijn schot op de kruising belanden waarna Pieter-Dirk Zuiderduijn ook nog een mogelijkheid kreeg. VVJ spelers vonden elkaar makkelijk en zorgde voor veel gevaar voor het doel van AURORA maar meer doelpunten in de eerste helft viel er niet meer. Kansen daarvoor waren er wel maar voor VVJ miste de aanvoerder met een kopbal net het doel en voor AURORA waren Jeffrey Renzenbrink en Piet-Dirk Zuijderduijn dicht bij een tegen doelpunt.
Met de stand van3-0 werd er gerust.
Ook na de rust kon AURORA niet veel uitrichten tegen de Utrechtse ploeg. Na een uur spelen kreeg VVJ een strafschop nadat in het strafschopgebied een overtreding was begaan door een AURORA speler. De strafschop werd onhoudbaar tegen de touwen geschoten. Met een aantal wissels probeerde trainer Conner van der Werf iets terug te doen maar ook dat lukte niet. AURORA drong wel aan maar de Utrechtse verdediging bleek niet onder de indruk te zijn en loste de aanvallende acties van AURORA gemakkelijk op. Tegen het einde van de wedstrijd was Pepijn van der Poel dichtbij een tegentreffer maar zag zijn inzet gestopt worden door de VVJ keeper.
De komende wedstrijden zullen de wedstrijdpunten voor AURORA erg belangrijk gaan worden en zal er flink gestreden moeten worden om erger te voorkomen.

Wedstrijdfoto's klik hier.

Scoreverloop:
1) 1-0
3) 2-0
18) 3-0
62) 4-0 strafschop

Opstelling AURORA:
Jesse Nomden, Pepijn van der Poel, Mike van Lunsen (62. Hans Meijer), Bobby van Dijk, Matthijs Koot (45. Folkert de Jong), Milton van Dam (45. Thijs Mulder), Roel Oudshoorn, Jordi de Vormer, Bas de Bruin, Pieter-Dirk Zuijderduijn, Jeffrey Renzenbrink (72. Steven Pronk)..