Afdrukken

Verslag AURORA 1 - VOORWAARTS 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

AURVOOVerslag AURORA 1 – VOORWAARTS 1 0-2
Zaterdag 29 april ‘23

In het vorige verslag werden de komende 4 wedstrijden “finales” genoemd om directe degradatie te kunnen ontlopen. Belangen voor AURORA zijn dus erg groot en wilde de tegenstander van vandaag VOORWAARTS uit Utrecht zich definitief veilig spelen door drie punten mee te namen naar Utrecht..

Over de inzet en strijd kunnen we de afgelopen wedstrijden alleen maar positief zijn want dat doen de spelers van het team van trainer Conner van der Werf. Helaas was de tegenstander vanmiddag te sterk voor AURORA en zijn de problemen groot zoniet desastreus.

Voorwaarts kreeg de eerste kans maar keeper Jesse Nomden wist het schot dat van dichtbij op hem afkwam knap uit zijn doel te houden. Nadat Jeffrey Renzenbrink een voorzet van Thijs Mulder rakelings over de lat had geschoten viel kort daarna de 0-1. Niet veel later werd het ook nog 0-2 met een laag ingeschoten bal waarop keeper Jesse zich gewonnen moest geven. Binnen het half uur op een 0-2 achterstand komen is geen lekkere gedachte maar AURORA bleef het proberen. Jeffrey Renzenbrink was erg dichtbij de aansluitingstreffer. Een voor zet van Folkert de Jong werd door hem uit het boekje op het doel naar de grond gekopt. Met een reflex wist de Utrechtse keeper de bel met de voet tot corner te werken . Net voor rust werd een voorzet van VOORWAARTS onjuist ingeschat door Jesse Nomden waarna de bal net naast de paal werd geschoten. De ruststand bleef -02.

Keeper Jesse Nomden moest zich in de rust met een liesblessure laten vervangen door Tom Klever. De vervanger kreeg het direct druk maar hield zich prima staande. Twee gevaarlijke aanvallen op het doel van AURORA met harde schoten wist hij uit zijn doel te houden. Na enkele wissels aan AURORA zijde, waarbij Steyn van Barneveld zijn debuut maakte, lukte het AURORA niet om in die fase een vuist te maken. VOORWAARTS kreeg nog een paar mooie kansen om verder uit te lopen maar vond iedere keer keeper Tom Klever op hun weg met een paar hele knappe reddingen. De stand bleef ongewijzigd en de was zeker de verdienste van keeper Tom Klever . Voor AURORA een zeer teleurstellend resultaat en zal het moeten vrezen voor de laatste drie resterende wedstrijden.

Wedstrijdfoto's klik hier.

Scoreverloop:
17) 0-1
24) 0-2

Opstelling AURORA:
Jesse Nomden (45. Tom Klever), Matthijs Koot (79. Gilles Vernooij), Bobby van Dijk, Denzel van ’t Klooster, Folkert de Jong, Thijs Mulder (67. Mike van Lunsen), Roel Oudshoorn, Jordi de Vormer, Jeffrey Renzenbrink, Jim van den Hoeven (53. Steyn van Barneveld), Milton van Dam.