Afdrukken

Verslag IJFC JO19-2 - AURORA JO19-1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Zaterdag 20 mei 2023 (Comp.)

Logo IJFC  7 - 2 Logo AURORA kleur 1 150x180 
IJFC  JO19-2 vs AURORA JO19-1
 8e, 14e, 23e en 40e 1e helft
 
Ruststand                                            4 - 0                                           
 70e, 77e en 88e 2e helft
67e Leon en 90e Zicco
Eindstand 7 - 2   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAMPIOEN JO19 GELOOFT HET WEL BIJ IJ.F.C.:

Na een prachtig seizoen met dit geweldige team, moesten we nog een laatste wedstrijd spelen uit in IJsselstein, bij IJ.F.C. . Nadat we met hemelvaart met vrijwel het gehele team in Renesse zaten, moesten we nu de accu nog een keer opladen voor dit niemendalletje. We misten vandaag maar liefst 9 spelers, waaronder ook nog eens keeper Luuk. Zodoende ging de half fitte Lucas, maar tussen de palen. In Zeeland deed hij het ook goed tegen vv.W.F.B. uit Ouddorp, dus waren we blij dat hij dit nog een keer wilde doen.

We zullen het verslag zeer kort houden. Het was prachtig weer, bij de tegenstander snapten ze er niets dat ze met 7-2 hadden gewonnen van de kampioen. Maar er waren er een paar clever, die door hadden dat we vandaag niet compleet waren, wat uiteraard een understatement was!
Het vermeldenswaardige was nog dat Leon een vrije trap van 40 meter erin poeierde en dat Zico, al wist die het zelf niet, ook nog een doelpunt meepikte.

We sluiten dit jaar met de JO19 dus af met het behalen van het kampioenschap wat echt een teamprestatie was! Nooit zijn er problemen geweest, de sfeer was het hele seizoen perfect, wat uiteindelijk dit resultaat heeft opgeleverd!
Verder zijn we blij dat Lars ( zie foto) lid blijft van onze club, hij is echt een potentiƫle speler voor het eerste. Ook David ( zie foto) die begin van dit seizoen over kwam van Delta Sports, heeft het zo erg naar zijn zin gekregen, ondanks zijn langdurige hamstringblessure, dat hij ook Aurora trouw blijft. David is een zeer veelzijdige technisch bekwame speler, die overal in de aanval inzetbaar is, waar ook ons vlaggenschip hopelijk veel plezier aan zal beleven!
Helaas nemen we afscheid van twee spelers, Wouter en Matty, die in dit team ook steeds alles hebben gegeven. Hopelijk krijgen ze er spijt van en komen ze ooit nog eens terug.
Dit was ook mijn laatste verslag!

Opstelling: Luuk, Sverre, Leon, Cas, Rens, Boris, Kyano, Tygo, Wouter, Zico, en Steijn.

 IJFC 1

IJFC 2

IJFC 3