Afdrukken

AURORA grote nederlaag in de Galgenwaard

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Aurora 1Gisterenavond speelde AURORA een oefenwedstrijd tegen OSM ’75 uit Maarssen . Plaats van handeling het stadion van FC UTRECHT de Galgenwaard. Veel supporters van AURORA op de hoofdtribune die prima uitzicht hadden op het veld dat a.s. maandag en vernieuwd grasveld krijgt.

 

Eerder speelde een aantal oud AURORA spelers in de Galgenwaard maar dat was al weer 12 jaar geleden. (lees hier}. Dit keer kon trainer Conner van de Werf zijn selectie aangevuld met JO19-1 spelers laten genieten van deze ambiance. Genieten dat moesten zijn spelers want voetballen in de Galgenwaard zal ze niet vaak meer gebeuren.
Tegenstander OSM’75 dat voorafgaande aan deze wedstrijd werd gehuldigd als winnaar van de Stichtse Vecht Bokaal en kon ook na hartenlust alle spelers laten deelnemen aan deze oefenwedstrijd. De eerste helft bleek al snel dat OSM ’75 de betere ploeg was al voetbalde AURORA goed mee. De ruststand was 2-0 voor OSM ’75 dat na rust uitliep tot 7-0.Ondanks deze grote nederlaag genoten de spelers en het publiek van deze bijzondere oefenwedstrijd.

Wedstrijdfoto's kijk hier.

Aurora 1