Afdrukken

Jeugdbestuur zoekt trainers en scheidsrechters

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

poster gezocht 300Gezocht: jeugdtrainers

De teamindelingen voor komend seizoen zijn al klaar, maar we missen voor enkele teams nog een trainer. Wil jij ook bijdragen aan de sportieve prestaties van onze mooie dorpsclub?  Wil je helpen de voetbalvaardigheden van onze jeugd naar een hoger plan te tillen? We zijn voor onder meer de JO11 en de JO13 op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer op vrijwillige basis.

Wat bieden wij?

Leuke, enthousiaste, jonge en talentvolle groepen.
Een leuke en gezellige vereniging met een gezond prestatie-klimaat.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling voor onze trainers, door middel van train-de-trainer avonden en de mogelijkheid een opleiding te volgen.
Ondersteuning vanuit de technisch jeugdcoördinator.

Wat vragen wij?

Een trainer die motiveert én inspireert, iemand met oog voor het individu én het team.
Het verzorgen van één trainingsavond per week. De trainingsavonden en -tijden kunnen in overleg worden bepaald.

Belangstelling?

Draag je het voetbal bij SV Aurora een warm hart toe en wil je graag een bijdrage leveren? Laat het weten aan Tom van Elst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52085611. 

Scheidsrechters… herhaalde oproep

Een andere puzzel die elk seizoen weer gelegd moet worden, is het indelen van de scheidsrechters. Om ook de wedstrijden van onze oudere jeugdteams te kunnen spelen, zoeken we enthousiaste mensen die 1 of 2 keer per seizoen een wedstrijd willen fluiten. Ben jij of ken jij zo’n scheids? Laat het weten aan Hugo van Oostrom, scheidsrechtercoördinator: 06-52065535 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.