Afdrukken

Verslag 't GOY 1 - AURORA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

’t GOY 1 – AURORA 1 3-0
Zaterdag 16 september 2023

Voor AURORA is dit het laatste bekerduel van dit nieuwe seizoen. Na twee verloren wedstrijden tegen BZC’13 (2-0) en FC DRIEBERGEN (2-5) rest nog één duel uit bij buur ’t GOY. Deze club heeft alles nog in eigen hand om door te gaan in de Beker.

Veel “nieuwe gezichten “ in het elftal van trainer Conner van der Werf die deze wedstrijden zeker nodig heeft om de spelers op elkaar ingespeeld te laten geraken. Een lastige taak maar wel weer een uitdaging voor de trainer met deze groep.

AURORA begon goed aan de wedstrijd en had al snel op voorsprong kunnen komen maar dat lukte net niet. Erg jammer was dat AURORA in korte tijd daarna twee spelers zag vertrekken met blessures. Roel Oudshoorn en Tjerk Middelkoop werden vervangen door Lukas van Helden en Steyn van Barneveld. AURORA werd daarna flink onder druk gezet maar doelpunten bleven uit. Ver in blessuretijd lukte het de thuisclub toch op voorsprong te komen.

Na rust had AURORA het moeilijk en kreeg het maar zeer weinig kansen .Keeper Jesse Nomden moest een aantal keren attent reageren om een grotere achterstand te voorkomen. Na het uivallen van Milton van Dam speelde AURORA de wedstrijd met 10 spelers uit. De 2-0 kon niet uitblijven en dat gebeurde dan ook in de laatste fase van de wedstrijd. Enkele minuten later werd het ook nog 3-0 en was de wedstrijd gespeeld.
AURORA kan zich gaan richten op de competitie terwijl ’t GOY kan uitkijken naar de volgende tegenstander in de Beker.

Wedstrijdfoto's klik hier.

Scoreverloop:
45) 1-0 Daan Rietveld
75) 2-0 Stijn Groenen
79) 3-0 Stijn Groenen

Opstelling AURORA:
Jesse Nomden, Martin de Langen, Chris Vernooij, Thijs Mulder, Steven Pronk, Roel Oudshoorn (10. Lukas van Helden), Boris van Echteld, Tijn van den Brom (45. Milton van Dam), Hans Meijer, Tjerk Middelkoop (Steyn van Barneveld (53. Ilaj Djukanovic)), Max de Jong.