Trainer Conner van de Werf verlengt zijn contract met twee jaar!

2 Cornner 700Hoewel de winterstop alweer bijna achter ons ligt hebben we als bestuur in deze voetbal luwe periode niet stil gezeten. Traditioneel wordt de winsterstop gebruikt voor evaluatie met Conner over de 1e helft van het seizoen en is er wederzijds gesproken over de plannen voor volgend jaar. Ook de spelers van de selectie zijn betrokken in deze evaluatie.

Na de degradatie aan het einde van het vorige seizoen is in overleg met Conner dit seizoen bewust ingezet op bouwen aan een nieuw 1e elftal. Jeugd in laten stromen en ook jonge talenten al vroeg laten mee trainen om zo binding tussen senioren en jeugd te vergroten en spelers te laten groeien. Na een moeizame start bemoeilijkt door blessures zien we nu langzaam meer continuïteit in de resultaten en spelers beter worden.

Omdat bouwen en daarna wellicht oogsten een kwestie is tijd, langere termijn en vertrouwen geven is willen we als bestuur dit ook graag ondersteunen. Als teken van ons vertrouwen in zijn capaciteiten en zijn resultaten tot nu toe zijn dan ook blij om het contract met Conner niet met een jaar, maar met 2 jaar te verlengen en hem tot aan het einde van het seizoen 2025-2026 vast te leggen als hoofd trainer.

Daarnaast willen we ook komende jaren investeren in eigen trainers en zoveel mogelijk ambities van mensen binnen de vereniging ondersteunen. Het is dan ook mooi om te melden dat ook Sam Hoogendoorn langer verbonden blijft aan de selectie en Conner zal blijven ondersteunen bij de trainingen

We geloven dat continuïteit in de trainersstaf essentieel is voor het opbouwen van een solide basis voor de toekomst van onze club.