Afdrukken

AUROREAAN van het jaar 2023 Koen Mulder

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in AUROREAAN van het Jaar

Wegens zijn vele extra verdiensten voor sv Aurora,
hebben wij vol overtuiging en met algemene instemming gekozen tot

Auroreaan van het jaar 2023

 

Koen 23a

Ook dit jaar willen wij een echte clubman eren en waarderen als Auroreaan van het jaar.
Veel ondersteunende leden hebben al een plekje op de eregalerij. Dit jaar iemand die steeds weer en al heel lang veel extra aan ons en aan zijn cluppie heeft gegeven.
Als er extra geklust moest worden of kleedkamers moesten worden schoongemaakt, hij was erbij. Als grensrechter bij het eerste, scheidsrechter bij de jeugd, lid van de sponsorcommissie, hij deed het allemaal ondanks zijn drukke werkzaamheden. Enthousiast jeugdleider van de JO15. Een man van woorden én daden, van niet mopperen maar opperen, niet zeuren maar komen met oplossingen. De Rotterdamse uitspraak ‘niet lullen maar poetsen’ past helemaal bij Koen. Kritisch maar opbouwend. Een doorzetter in alles, ook als de kledingcommissie daarom vraagt.
Tientallen jaren samen met Joost namens Mulder Carrosserie- en Wagenbouw hoofdsponsor van sv Aurora. Zelf nog actief speler in het derde op zondag, maar wellicht uitkijkend naar een basisplaats in de SVA.

Wij waarderen deze Auroreaan enorm, omdat hij heeft laten zien dat sv Aurora groeit en bloeit door de bijdrage van iemand die zich altijd inzet voor onze vereniging. Wat Iedereen kan doen wat Iemand als Koen kan doen en Koen doet dat ook als Niemand deze extra bijdragen levert.

Met recht is Koen een jaar lang de trotse “Auroreaan” van 2023

Werkhoven, 14 januari 2024                  Namens het bestuur, Wijbe Douma, voorzitter