Van de schrijvende supporter.

Jeroen 200Het is al drie weken geleden dat ik bij aurora was geweest. Helaas heb ik ook andere dingen op de zaterdag te doen, maar probeer in overleg met mijn vrouw zoveel mogelijk in te plannen om met vriend van Zanten af ​​te reizen na Werkhoven. Ik merk wel als we er niet zijn er geen punten worden verwijderd. Vorige week was de derby tegen SVF waar heer van Zanten de honneurs volgdem voor mij. Hij hield me op de hoogte via whatsapp. Hij schreef me gelijk van, dat onze vrienden gevraagd , “waar is die Scherpenzeel”.

Helaas mislukt Aurora deze wedstrijd met 3-0, en was het voetbal aan beide kanten zeer slecht wat van Zanten me schreef, maar het was wel erg gezellig langs de lijn. Hij zal wel diverse opdrachten binnenhalen, om in de buurt van de huizen te voorzien van een rieten dak. Vorige week was de thuiswedstrijd tegen Austerlitz. Helaas werd er met 2-2 gelijk gespeeld, terwijl aurora zeer goed speelde wat ik las in het verslag van Peter. Helaas waren van Zanten en getekende ook bij deze wedstrijd niet aanwezig. Aankomend weekend speelt Aurora uit bij HDS uit Leersum. Helaas moet ik weer vermelden dat ik ieder geval niet aanwezig kan zijn bij deze wedstrijd. Is ook weer een mooie tegenstander waar denk ik, wel 3 punten gehaald kunnen worden. Weet niet of van Zanten er wel is , anders hoor ik het wel van de familie van Dam (ouders en zusje van Milton) , hoe het is geweest. Al zijn we er niet altijd, maar we blijven altijd op de hoogte . Wat ik wel weet is dat we vrijdagavond 12 april wel samen aanwezig zijn bij de voetbal-Quiz die wordt gehouden in de kantine van Aurora. Hoop dat de kantine vol stroomt met mensen die net als wij verstand van voetbal hebben en van het spellen houden. Er zijn leuke prijzen om te winnen dus het is de moeite waard om hier aan deel te nemen, en het is natuurlijk super gezellig. Ik wens Aurora aankomende zaterdag veel succes tegen HDS. Na deze wedstrijd is het weekend na Pasen, dus wordt er niet gevoetbald. Namens van Zanten en getekende allemaal fijne paasdagen toegewenst en tot de volgende keer.