Afdrukken

Uitslag SV AURORA VoetbalQuiz

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

quiz 0 300Vrijdagavond 12 april  had ik ingepland om naar de voetbal quiz te gaan bij Aurora. Dus meneer van Zanten stond om 19.00 uur bij mij voor de deur om eerst een bakkie te doen ,om daarna af te reizen naar de voetbalkantine van Aurora te Werkhoven. De navigatie van de auto hoeven we sinds kort niet meer in te stellen en rijden dus blindelings naar Werkhoven.

Eenmaal daar aangekomen in de gezellige kantine begroeten we altijd eerst de mensen. Meestal is het dan gelijk super gezellig en hebben we druk de praat. Ik had nog tegen Richard gezegd dat we misschien beter de bedrijfs-bus mee konden nemen om daar de prijzen in te laden wat we zouden gaan winnen eventueel. Nee zei Richard dat past ook wel in de luxe wagen.
De kantine was goed bezet met 20 koppels van 2 personen. Voor ons zaten de enige twee dames , die al zeiden van kunnen jullie ons helpen met de antwoorden. Natuurlijk doen we dat, terwijl het niet mocht van Rick Andeweg, de spelleider van deze avond.
De man die als organisator van pub quizzen een eigen bedrijf in deze quizzen is begonnen is. Rick ken ik toevallig omdat hij jaren in de spits bij CDW speelde, terwijl ik daar keeperstrainer was. Dus was leuk om elkaar weer te zien. Rick is nu succesvol hoofdtrainer en werkt bij Seastum in Zeist.
Dus als men een leuke avond wil hebben met een quiz , kijk dan op internet naar www.7United.nl. In eerste instantie dacht ik dat wordt een makkie vanavond, maar de vragen waren best wel pittig en dat hadden de dames ook in de gaten en gelijk verhuisde naar een andere tafel waar ze wat beter werden geholpen.
De eerste vraag was een makkelijke vraag, wat altijd prettig is om mee te beginnen. Dit was de vraag : welke clubs later FC Utrecht oprichtte. Die hadden wij goed beantwoord dus het begon goed. Er waren 7 ronden met per ronde 11 vragen en 2 pauzes ertussen.
Na de eerste ronde had ik al een gevoel van dat wordt niks. Heer van Zanten zat soms ook met een mond vol tanden diep na te denken en had het ook moeilijk. Je mocht niet je mobiel gebruiken, maar moet eerlijk zeggen dat ik denk 2 keer even gekeken heb op mijn mobiel om te kijken hoe laat het was. Als keepers makelaar moest ik nog even wat zaken regelen wat ik nog even tussendoor heb gedaan.
quiz 8 400 Quiz 9 400

Zoals je ziet op de foto waren Roy en Lucas de winnaars (denk  aan een doorgestoken kaart omdat Lucas deze avond had georganiseerd en dus volgens mij alle vragen al bekeken had). Op de ander foto staan Richard en ondergetekende op de foto  omdat we de moeite hadden genomen om helemaal uit wijk bij Duurstede te komen. Van de 20 koppels waren wij op de negentiende plaats gekomen.

Dat is toch niet zo slecht, als je de lijst omdraait.  Het was een super gezellige avond en dan maakt het niet uit dat we zo hoog op ranglijst zijn geĆ«indigd.
Iedereen bedankt en tot de volgende keer !!

De schrijvende quiz speler

quiz 7

quiz 1

quiz 2

quiz 3

quiz 4

quiz 5

quiz 6