Afdrukken

Van de schrijvende supporter

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Jeroen plus 300Op zaterdag 4 mei ’24 , de dag van de dodenherdenking moesten we even kijken waar we nog even een wedstrijdje kunnen gaan kijken in de regio, met van Zanten en Co.
Aurora was vrij. SVF hadden we geen zin in, dus werd het Bunnik ‘73 tegen Achterveld.

Ze hadden slecht weer voorspeld, maar het was prachtig weer deze middag. Na eerst een bakje koffie voor van Zanten en een biertje voor mij te nuttigen in de kantine, gingen we heerlijk op de bankjes zitten langs het kunstgrasveld. Bunnik kan volgens mij nog promoveren via nacompetitie dus er moest gewonnen worden.
Vanavond sprak ik de trainer van Patria nog, die ook in Wijk woont en zaterdag kampioen kan worden met Patria in de poule waar Aurora ook speelt.
De wedstrijd ging in het begin vrij gelijk op, maar Bunnik was beter in het afmaken van de kansen. De wedstrijd eindigde in een 4- 2 overwinning voor Bunnik. Tijdens de wedstrijd kwamen we Ton, Wim en van der Linden tegen (zie foto), die echt niet zonder voetbal kunnen. Ik zei tegen Ton of er nog wat tussen zat bij het team van Bunnik , om bij Aurora te komen voetballen. Ze moeten toch wel van goeden huize komen om het niveau van Aurora aan te kunnen.
Geloof me geen Odijker of Bunniker  of speler van SVF, maakt de overstap naar de Vergeten Hoek. Uit Wijk bij Duurstede komt er wel af en toe een speler naar Werkoven, maar die zijn op 1 hand te tellen. Het was zo best wel weer een gezellige middag die we beleefd hebben, wat natuurlijk ook komt door de delegatie uit Werkhoven. De laatste thuis  wedstrijd van Aurora zijn van Zanten en co weer aanwezig in Werkhoven.
Daarna wordt het afkicken voor een hoop mensen, hoe ze de zaterdag middag gaan opvullen. Gelukkig hebben we de EK nog en misschien zijn er nog leuke nacompetitie wedstrijden in de regio. Er zijn nog diversen clubs in de regio die nog niet veilig zijn, dus wordt nog spannend. Aurora kan niet degraderen, dus kunnen vast een team smeden voor volgend seizoen. Tot de volgende en laatste thuiswedstrijd van Aurora.

Jeroen plus