Afdrukken

Verslag vv VLIEGDORP 1 - AURORA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

VLIAURVerslag v.v. VLIEGDORP 1 – AURORA 1 5-0
Zaterdag 11 mei 2024

Het was niet best wat AURORA in deze wedstrijd liet zien. Weinig beleving, strijdlust en motivatie om tot een goede prestatie te komen. Misschien lag het aan het warme weer , maar dat mag geen excuus zijn wat ook de tegenstander heeft daar last van.

Waar AURORA normaal de strijd aangaat in dit soort wedstrijd waar de tegenstander in de kop van de ranglijst staan, was dat vanmiddag niet te zien.
Al snel kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong nadat de spits met een lobje keeper Jesse Nomden kansloos liet. Even leek het erop dat AURORA op gelijke hoogte wist te komen. Twee keer in korte tijd was het Boris van Echtelt die zijn eerste inzet op de paal zag belanden en kort daarna een afstandsschot door de keeper van VLIEGDORP uit de kruising tot corner verwerkt zag worden. Daarna was het de thuisclub die duidelijk aangaf dat er voor AURORA niets te halen was in Soesterberg. Na een halfuur spelen viel dan ook de 2-0 wat ook de latere ruststand bleek te zijn. Een afstandsschot van Milton van Dam dat rakelings over de lat ging was nog het enige wapenfeit voor de rust van AURORA.

Het derde doelpunt viel aan kort aan het begin van de tweede helft. Terwijl de grensrechter voor buitenspel vlagde liet de scheidsrechter doorgaan en mocht een aanvaller van VLIEGDORP aanleggen voor de 3-0. Protesten van AURORA zijde brachten daar geen verandering in. Er volgende een aantal wissels bij AURORA maar ook dat veranderde het wedstrijdverloop niet. De 4-0 en 5-0 (penalty) volgde kort achter elkaar. Tegen het einde van de wedstrijd kregen Milton van Dam en Pepijn van der Poel een publiekswissel. Zij zullen na vele jaren in de selectie van AURORA een stapje terug doen en volgend seizoen waarschijnlijk in een lager elftal van AURORA gaan spelen.

Wedstrijdfoto's klik hier.

Scoreverloop:
11) 1-0
29) 2-0
49) 3-0
65) 4-0
71) 5-0 (penalty)

Opstelling AURORA:
Jesse Nomden, Pepijn van der Poel (80. Ronald van der Tol), Leon Hordijk, Mike van Lunsen , Lucas van Helden (59.Chris Vernooij), Roel Oudshoorn, Thijs Mulder, Milton van Dam (80. Tijn van der Brom), Boris van Echtelt, Steven Pronk (71. Luuk Kassing), Ilaj Djukanovic (45. Folkert de Jong).