Afdrukken

AURORA 2e zo KAMPIOEN.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Kampioen 2ezo 1Gisteren werd het AURORA 2e zon. Kampioen. Het won overtuigend van PVCV 3e zon met 4-0 en kon daarna feest gaan vieren. Op de trainingsavond van donderdag, die geleid werd door oud trainer Leen Verhagen, waren veel spelers aanwezig. Wie wil daar nou niet bij zijn om een training te krijgen van Leen.

Zondag was de opkomst overweldigend en kon trainer Leen Verhagen kiezen uit een scala van spelers om het Kampioenschap binnen te halen. Met de rust stond AURORA al op voorsprong en kon trainer Leen Verhagen alle spelers die op de bank zaten stuk voor stuk inzetten. Uiteindelijk werd het dus 4-0 zoals eerder genoemd.
Kampioenshirts werden aangetrokken en trainer en leider Clint de Ligt werd door de spelers gejonast. Champagne en bier vloeide vervolgens in de monden van de Kampioenen. Leen Verhagen werd verrast met een ingelijst Kampioensshirt met alle handtekeningen van de spelers. Ook Clint ontving het nieuwe shirt van het Nederlands elftal. Na een rondrit op de "platte kar" door het dorp werd het feest verder gevierd in het Clubhuis.

Wedstrijd en impressie foto's klik hier.