Afdrukken

Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '23-'24

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

voetbal met logo 250

Bij aanvang van de competitie In de 5e Klasse had AURORA het moeilijk. De eerste 7 wedstrijden leverde 2 wedstrijdpunten op. Met een vrij jonge ploeg begon trainer Conner van der Werf aan dit seizoen waarin hij wilde bouwen aan een  team dat zich zou kunnen gaan meten in de 4e/5e Klasse. Zijn selectie kon vrijuit spelen aangezien degraderen uit de 5e Klasse niet mogelijk was. 

Gaande de competitie kreeg het team meer ‘smoel’ en wist men name bij hoger op de ranglijst geplaatste team punten af te snoepen. Het zelf vertrouwen in de ploeg nam zienderogen toe al waren er ook wedstrijden die niet om aan te zien waren. Blessureleed was er ook, zo viel Hans Meijer bij de eerste competitie wedstrijd geblesseerd uit en kon daardoor de rest van de competitie niet meer spelen. Dat overkwam ook Matthijs Koot, Pieter-Dirk Zuijderduijn,Chris Vernooij en Max de Jong. Noemenswaardig was de vervanging van keeper Jesse Nomden die 2 wedstrijden geblesseerd aan de kant moest blijven en vervangen werd door teamleider Pieter Dorresteijn, die dag geweldig deed.
Net als eerdere seizoenen behaalde AURORA de meeste wedstrijdpunten thuis en sloot het de competitie af met een overwinning op het dak van IKEA in Utrecht. Een 8e plaats op de ranglijst mag dan ook zeker gekoesterd worden.
Einde competitie betekende ook dat afscheid genomen werd van enkele vaste krachten uit het elftal maar inmiddels is bekend dat er bij aanvang van het seizoen ’24-’25 nieuwe spelers aan de selectie zullen worden toegevoegd.
De indeling voor het seizoen ’24-’25 is nog niet bekend maar hopelijk zijn er weer een aantal Krommerijn streekderby’s te bewonderen.

SV AURORA wenst iedereen een fijne vakantie toe.

Een goed gebruik is om aan het einde van een seizoen allen cijfers en bijzonderheden te laten zien en dat doen we nu dus ook.

Totaal gespeelde wedstrijden 182
Totaal aantal doelpunten 762
Toaal aantal doelpunten (thuis) 431
Totaal aantal doelpunten (uit) 331
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 4,19
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd (thuis) 2,37
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd (uit) 1,82
Grootste overwinning (thuis) VVZ'49 1 - EEMBOYS 1(13-0)
Gootste overwinning (uit) DVSA 1 - VVZ'49 1 1 (1-11)
EEMBOYS 1 - VLIEGDORP 1 (0-10)
Meest doelpuntreike wedtstrijd VVZ'49 1 - EEMBOYS 1 (13-0)
Bron: Holandsevelden.nl  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Uitslagen 23 24

Ranglijst 23 24

Doelpunten

Penaltys 23 24

Gele kaarten 23 24

Rode kaarten 23 24

Wedstrijd minuten 23 24